Join us

VENTURELAWYERS IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE KANTOORGENOOT

Wij zijn VentureLaywers, een team van zeven ervaren advocaten en 3 paralegals, gevestigd op de Herengracht in hartje Amsterdam. Wij adviseren bij Venture Capital-, Private Equity- en M&A transacties voor tal van investeringsfondsen, (internationale) ondernemingen, en startups en scale-ups in onder andere de fintech sector en duurzame sector.

Wij staan voor kwaliteit en onze cliënten waarderen onze helderheid en creatieve, oplossingsgerichte adviezen. Door onze ruime ervaring bij gerenommeerde kantoren te combineren met onze eigen aanpak, durven wij breed mee te denken en maken samen met de cliënt naast juridische ook strategische keuzes.

Omdat we als kantoor aan het groeien zijn, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken en VentureLawyers te helpen zich verder te ontwikkelen. Ben jij een ondernemend type die houdt van hard werken, maar ook veel waarde hecht aan vrije tijd en flexibiliteit?

WAT BIEDEN WIJ?

Wij zijn een groeiend kantoor en bieden je de ruimte om je ondernemerschap verder te ontwikkelen. Wij bieden je naast een mooi salaris, een goede bonusregeling en veel vrijheid in je werk.

WIE ZOEKEN WIJ?

Jij en jouw omgeving zien je als ondernemerstype, iemand die niet bang is om zelf initiatieven te nemen en iemand die doordacht en vastberaden beslissingen neemt. Jij neemt verantwoordelijkheid, bent empathisch en weet jouw klanten zowel strategisch als praktisch te adviseren.

  • Ben je een advocaat met drie tot maximaal zes jaar ervaring en heb je relevante werkervaring in de transactie- en adviespraktijk,
  • heb je een zelfstandige en proactieve werkmentaliteit,
  • en hecht je net als wij, veel waarde aan een goede work-life balance,

dan komen we graag met jou in contact om eens nader kennis te maken.

Mochten we jouw interesse hebben gewekt, dan ontvangen we graag een korte motivatie en CV zodat wij snel eens een afspraak kunnen maken om verder te praten. Stuur deze naar [email protected] en richt je brief aan Niels Kloppenburg en Florestan van ’t Hek.

Ready when you are. Let’s get in touch!

Hartelijke groet,

VentureLawyers