M&A

Bedrijven kunnen om verschillende redenen worden verkocht: pensionering, snelle groei, slechte prestaties, de wens om winst te maken op een investering, maar ook onenigheid tussen de aandeelhouders. In al deze gevallen worden bedrijven gefuseerd of overgenomen door een koper om in de toekomst meer waarde te creëren. Dergelijke transacties vereisen duidelijke en volledige contracten waarin de voorwaarden worden uiteengezet.

Wij adviseren zakelijke klanten, managementteams, private equity ondernemingen en ondernemers over een verscheidenheid aan fusies en overnames, van relatief eenvoudig tot complex. Onze expertise omvat: volledige overnames, deelnemingen, joint ventures, activa-passiva transacties, management buy-ins of buy-outs (MBO/MBI) en gecontroleerde veilingen.

Wij vertegenwoordigen cliënten aan zowel de koop- als verkoopzijde en adviseren bij binnenlandse en internationale transacties. We werken nauw samen met deskundigen op het gebied van belastingen, intellectueel eigendom, employment, antitrust en andere specialisten om het volledige scala aan expertise te leveren dat nodig is om de deal te sluiten. We luisteren naar uw doelen zodat we een koers kunnen uitstippelen om de transactie te laten slagen. Van het opstellen en/of onderhandelen van de letter of intent tot het assisteren bij uw due dilligence-proces, het opstellen en onderhandelen van documenten en closing.

We staan bekend om onze praktische en commerciële aanpak. Onze belangrijkste focus is om de klus te klaren, waarbij we ons richten op het beschermen van uw belangen zodat u uw financiële doelen kunt bereiken.

14 + 8 =

Reach Us

Westermarkt 2E, 1016DK, Amsterdam